promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Jól kib*sztatok vele!” – Tetőznek az indulatok, a Sztárban sztár nézői inkább Stohl Andrástól szabadultak volna
Borítókép:  tv2play.hu / Sztárban sztár (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A múltkori győztes Zámbó Krisztián most simán kiesett.

Egyszer fent, egyszer lent – ezt az örök igazságot nagyon gyorsan megtapasztalta Zámbó Krisztián is, aki a múlt héten megnyerte a Sztárban sztár aktuális fordulóját, most viszont simán kiesett. Nem igazán találta meg Britney Spears hangját, figuráját, ez pedig végzetesnek bizonyult számára.

 „Sok dolgom volt az elmúlt hetekben. De ahogy kint álltam a színpadon, mindig az járt a fejemben, hogy mindenki velem nevessen, éreztem azt, hogy én mindent megtettem. Nagyon tipikus, hogy pont a születésnapomon kapok el valami betegséget, ami nyilvánvalóan rányomja a bélyegét az egész hetemre. Győzni akartam, de már úgy érzem, így is elértem valamit”

– idézte a Bors Zámbó Jimmy fiát, akinek valóban nincs oka a szégyenkezésre. A rajongói azonban nem lépnek túl ilyen könnyen a dolgon, és már meg is találták a bűnbakot, mégpedig Stohl András személyében, aki ezúttal Szandi piros ruhácskájába bújt.

„Azért ez várható volt... Britney után... őszintén? Volt nála rosszabb ma (is), most megjósolom, a következő kieső Stohl lesz.”

„Szerintem már Bucinak kellett volna rég kiesni.”

„Na, most jöhet a Stohl!”

„Várható volt. Jövő héten Buci megy?”

– adtak hideget-meleget a színész-műsorvezetőnek. Mások pedig azért háborogtak, mert véleményük szerint hibás volt a dalválasztás.

„Jól kib*sztatok vele, hogy Spearst kellett énekelnie! Már amikor megkapta tudtam, hogy ki fog esni.”

„A legszórakoztatóbb szereplőjét veszítette el most a műsor. Nagyon sajnálom. Szép volt, Krisztián!”

– zajongtak a követők, bár akadt olyan is, aki nem sajnálta a kiesőt:

„Végre. Múltkor kellett volna Bogi helyett. Bogi messzemenőkig jobb volt.”

Szerencsére a közönségben mindig vannak olyanok is, akik képesek a higgadt, józan ítélkezésre, és a sportszerűség jegyében alkotnak véleményt:

„Én eddig ezt a pasit egy rossz ripacsnak gondoltam, és ezúton elnézést kérek tőle. Ez a műsor most nagyon szerethetővé tette.”

„Egyébként imádtam Krisztiánt, ahogy előadta a különböző produkciókat. Szerintem mindenki jó… Sőt a legjobb évad az idei… Mindenki tehetséges… Imádom Bucit is… De valóban Bence a legtehetségesebb. Hihetetlen hangja van!”

Folytatás vasárnap a TV2 csatornáján, egyre fokozódó izgalmak közepette, hiszen már csak hatan vannak versenyben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás