promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett lesz a TV2 visszatérő műsorának vezetője
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tavasszal visszatér a TV2 egyik népszerű műsora, új műsorvezetőkkel.

A SorozatWiki nemrég egy évértékelő interjút készített Fischer Gáborral, a TV2 Csoport programigazgatójával, aki természetesen az idén érkező műsorokról és sorozatokról is beszélt.

Mint kiderült, áprilisban debütál a Mucsi Zoltán és Simon Kornél főszereplésével készült Pepe című sorozat, amiről Fishcer Gábor azt mondta, hogy egy fontos állomás a TV2 heti sorozatainak fejlesztésében.

A sztori egyik főhőse Kollár Gábor, az ország első számú sztárszakácsa, a magyar gasztronómia sármőre és fenegyereke, a minimalista konyha híve és megújítója. Egy napon a beteg apjától megtudja, hogy valójában nem is ő a vér szerinti apja, hanem egy csődközeli helyzetbe jutott pecsenyesütő a festői Dunaszéphelyen. A férfi a lelkiismeretfurdalástól gyötörve arra kéri Gábort, segítsen az igazi apján, Pepén, és szakmai tudásával mentse meg az éttermét a csődtől. A fiú leköltözik Dunaszéphelyre, és megismerkedik a vér szerinti apjával, a mindig morcos, de tiszta szívű Pepével, a hurkák, kolbászok és minden rántott ételek királyával, aki mindenben szöges ellentéte Gábornak. Pepe a csípőficamos fiával, Vincével és a lányok kedvence unokaöccsével próbálja menedzselni a százéves pecsenyézőt, nem sok sikerrel. Kettejük találkozása számos bonyodalmat, humorforrást tartogat a nézők számára.

Továbbá tavasszal visszatér a Drágám, add az életed című műsor is, aminek új műsorvezető párosa Till Attila és Köllő Babett lesz. Fischer Gábor elmondása szerint a produkció teljesen más lesz, mint korábban, ugyanis az egész formátumot megújították.

„Megvásároltuk a City vs Country, azaz Város vs Vidék című műsor formátumjogait. A műsorvezetői Till Attila és Gáspár Zsolti lesznek, képviselve a várost és a vidéket. Ez egy mulatságos vetélkedő lesz, mely igazi szórakozást hoz majd a TV2 nézőinek. A produkció Finnországban hatalmas sikereket ért el szombat este, az ottani Voice-szal szemben. Ezért mi is nagyon bizakodóak vagyunk a hazai bemutatása kapcsán. Ezeken kívül pedig a SuperTV2-re is készülünk új, nagyszabású, napi műsorral”

– tette hozzá a programigazgató, aki nem zárta ki annak a lehetőségét sem, hogy idén az Ázsia Expresszt is újra műsorra tűzik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás