promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Putyin, húzz a f*szba és menj haza!” - keményen beolvastak az orosz elnöknek egy amerikai filmfesztiválon
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amerika egyik nívós filmfesztiválján középső ujjal "tisztelegtek" Putyin előtt.

Vlagyimir Ukrajna ellen indított inváziója a filmipart is felháborította. A nagy stúdiók sorban fordulnak el Oroszországtól, és törlik a premierfilmjeik helyi bemutatóit.

Legutóbb a független filmeseket és sorozatokat díjazó Independent Spirit Awards 2022- es gáláján ragadták meg az alkalmat, hogy szolidaritásukat fejezzék ki az ukránok felé, és nyilvánosan mutassanak be az orosz elnöknek.

„Mielőtt folytatnánk, szeretnénk egy percet annak szentelni, hogy kifejezzük legjobb kívánságainkat azok irányába, akiknek életét befolyásolja az ukrajnai háború, és persze mindenki más felé is szolidárisak vagyunk, akiket hasonló, igazságtalan háborús konfliktusok veszélyeztetnek"

- kezdte Nick Offerman.

„Szerintem itt mindenki nevében beszélünk, amikor azt állítjuk, hogy reménykedünk a gyors és békés megoldásban. Még konkrétabban: Putyin, húzz a f*szba és menj haza! Igen, erre a gyors és békés megoldásra gondoltunk. Hogy Vlagyimir Putyin elhúz a f*szba és hazamegy. Ennek érdekében fogjunk mind össze és küldjük el őt egy Spirit Awards-tisztelgéssel: Putyinnak!”

- folytatta Megan Mullally.

Ezt követően a két műsorvezető felemelte a középső ujját, és a közönséget is arra buzdították, hogy hasonlóképpen tegyenek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás