promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: végleg távozik az RTL Klub sikersorozata
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma este búcsúzik a népszerű sorozat.

A Tanár című sorozat 2018-ban debütált az RTL Klubon, a Der Lehrer című német televíziós sorozat magyar adaptációjaként. A Nagy Ervin főszereplésével készült széria első részei azonnal sikeresek lettek, így nem volt kérdés, hogy a csatorna berendeli a folytatást.

A sorozat már a 4. évad végénél jár, és nem is fog több epizód készülni belőle. A történet főszereplőjét alakító Nagy Ervin állítólag már a 3. évad forgatása után jelezte, hogy nem akarja többet Vasvári Szilárdot játszani, ezért a csatorna úgy döntött, nemsokára befejezi a produkciót.

„Kifejezetten Nagy Ervin döntése volt, hogy a 4. évad után nem vállalja tovább ezt a szerepet. Azt gondolta, hogy elég sokat volt már tanár. A döntés, egyébként még a 3. szezon forgatása után, de még a vetítése előtt született meg benne, pont akkor, amikor 2. évad után a csúcson járt a produkció. Így, amikor a 4-et forgattuk, már pontosan tudtuk, hogy ez lesz az utolsó évad. Utólag pedig úgy látom, hogy elég is volt A Tanárból 4 szezon”

- nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a SorozatWiki-nek.

A Tanár utolsó részét március 12-én, szombaton láthatjuk az RTL Klubon. A befejező epizódban a balul elsült DÖK-ös bulit követően az iskolára felfigyel a tankerület. Úgy tűnik, Rácz igazgatói állása forog kockán. Szilárd, Szeverin és Barbara, hogy mentsék a helyzetet, jó szándékkal ugyan, de egyre nagyobb slamasztikába keverik magukat.

[[vid]]

 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás