promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új időszámítás kezdődik a magyar streaming világban: végre megérkezett az HBO Max!
Borítókép:  youtube.com/HBO Max Magyarország (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Magyarországra az HBO Max, ami biztos, hogy a film-, illetve sorozatkedvelők új kedvence lesz.

Az ország egyik legkedveltebb streaming szolgáltatója az HBO Go, mivel tele van remek, saját tartalmakkal, amiket csak itt láthat a közönség. Most új időszámítás kezdődik a platform életében, ugyanis március 8-tól HBO Max néven elérhető, ráadásul a kínálat is rendesen megduzzad – de nem csupán ezért hatalmas örömhír a változás, amire már rengetegen vártak.

Az eddigi HBO Go felhasználók automatikusan egy 1.590 Ft-os, kedvezményes összegért vehetik igénybe az HBO Max-ot az eddigi 1.890 Ft-os havidíj helyett, ráadásul az is 30 százalék kedvezményt kap az új csomag árából, aki március 31-ig regisztrál – utána havi 2.390 Ft-ért lehet csak előfizetni.

Az HBO Max-on rengeteg fantasztikus tartalom várja az embereket, hiszen itt gyűlik össze az HBO, Warner Bros., Cartoon Network, Max és a DC legjava akár sorozat, akár film formájában – így egyebek között olyan alkotásokat élvezhetünk, mint például az Eufória, Peacemaker, Trónok harca, És egyszer csak..., Wonder Woman, Batman, Az Igazság Ligája, Scooby Doo, Dűne vagy a Mátrix: Feltámadások, de még hosszasan sorolhatnánk.

Sőt, az HBO Max-on magyar gyártású tartalmakat is láthatunk, hiszen például hamarosan elérhető lesz Zsótér Indi Dániel első filmje, A Karantén Zóna, amit a 2020-as pandémiás időszak inspirált – szóval biztos, hogy itt mindenki megtalálja a kedvére való alkotásokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás