promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem is kínos: visszatért a New Kids on the Block, és egy fantasztikus, önironikus videóklippel jelentkezett
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A régi fiúcsapat 50 állomáshelyből álló turnéra is indul hamarosan.

A nyolcvanas-kilencvenes évek – dörzsölt producerek által „tenyésztett” – sztáregyütteseinek régi számait ma már gyakran csak kínosan feszengve tudjuk végighallgatni. A többségük rég el is tűnt a süllyesztőben, néhány banda azonban időről időre kényszert érez a visszatérésre.

Az 1984-ben alakult New Kids on the Block (a rajongóknak csak NKOTB) 1994-ben oszlott fel először, de aztán 2008-ban újjáalakult, hogy lényegében mostanáig újabb és újabb zenékkel és klipekkel örvendeztessen meg bennünket.

Március elején az öt szívtipró srác (akik persze már mind 50 körül járnak) ismét kidobott egy újdonságot a YouTube-ra, amelyről azt kell mondjuk, hogy egész jól sikerült. A Bring Back The Time nemcsak gyerekkorunk régi hangzásvilágát eleveníti fel, de az önironikus klip révén a teljes produkció kifejezetten élvezetes.

A Salt-N-Pepa, Rick Astley és az En Vogue közreműködésével készült 4 perces szám persze aligha fogja meghódítani a slágerlistákat, és visszaidézni azokat az időket, amikor az NKOTB 80 millió lemezt adott el világszerte, de nosztalgiázásnak kiváló.

A banda egyébként májustól júliusig gigaturnén vesz részt, kereken 50 stadionkoncertet adnak az Egyesült Államokban. Természetesen az új számban megjelenő régi sztárok is fellépnek majd velük, hogy – remélhetőleg – egy jó kis koronavírus-búcsúztató bulit tartsanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás