promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keresztes Ildikó visszatér aktív pihenése után, nem fogod elhinni, hol töltötte szabadidejét! - fotó
Borítókép:  YouTube.com/keresztesildiko (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Számtalan tervvel készül a magyar énekesnő az idei évben, amikhez szüksége volt egy hatalmas pihenésre.

Ugye, néha mindenkinek kijár egy jó nagy pihenés a hosszú és fáradalmas hétköznapok után? Keresztes Ildikó minden bizonnyal megadta magának a feltöltődés lehetőségét, hiszen Dubai csodálatosan egzotikus és egyben modern világa kényeztette őt egy darabig. A rohanás, a munka leszívta őt, de elmondása szerint ez a pihenés most aranyat ért. És hogy mégis mit lehet csinálni Dubai-ban? Talán a jobb kérdés az lenne, hogy mit nem? 

Az énekesnő elmesélte, hogy szinte egész nap csak feküdt, de aktív programokon is részt vettek. Elmentek például kirándulni a sivatagba, és persze hajóztak is kristálytiszta vizeken.

[[cikk1]]

Nagy szerencséjükre a kánikula nem kapta el őket, pont olyan kellemes volt a hőmérséklet, hogy egész nap kiválóan érezte magát. Nagyot dobott ez az utazás minőségén, hiszen Keresztes Ildikó nehezen viseli a hőséget. 

A híres énekesnő még egy képet is megosztott magáról közösségi oldalán, ahol láthatjuk a szállodájának erkélyén az elkápráztatóan modern környezetben. Mi tagadás, Ildikó még ma is kirobbanó formában van, a napsütéstől pedig csak még jobban ragyog! 

Interjújában azt is megosztotta velünk, hogy ebben az évben számtalan terve van: koncerteket állít össze, szeretne egy új dalt is megjelentetni, ezenfelül pedig egy meglepetéssel is készül a rajongóinak. Már izgatottan várjuk a végeredményt! 

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás