promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Szex és New York nem elég hiteles a szex terén? – tévhitek a sorozatból
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha bármit is tanulunk a Szex és New Yorkból, akkor ne a szex legyen az.​

Rengeteg rajongót tudhat magáénak a Szex és New York című sorozat, hiszen fergeteges poénjai és imádnivaló karakterei könnyen magával ragadnak. Egy valamit viszont érdemes tisztázni: a történetben megjelenített elemek gyakran messze állnak a való élettől. Ezek alól pedig a címben is felbukkanó szex témakör sem kivétel. Összeszedve itt van néhány példa, ami ellentmond az életszerűségnek:

Ha kicsi a pénisze a pasidnak, akkor dobd ki!

Talán Samantha Jones így vélekedik, de azt azért be kell vallani, hogy ez még nem jelenti egy kapcsolat teljes kudarcra ítéltségét. Ahányféle férfi, annyiféle képesség, így az ügyesebbek sokféleképpen ki tudják elégíteni női társaikat. Persze, hogy fontos a szex egy párkapcsolatban, de az igazán jól működő pároknál nem ez az egyetlen alapja az összetartozásnak, szeretetnek.

A mocskos beszéd tiltott az ágyban, vagy repülsz!

Lehet, hogy Miranda Hobbes egyedül találta magát, miután megtette, de ez egyáltalán nem általánosítható. Vannak határok a mocskos dolgok palettáján is, és érdemes ismerni a másikat ahhoz, hogy tudjuk, meddig mehetünk el, de nagy valószínűséggel senki nem fog páros lábbal kirúgni az ágyából, maximum nevettek rajta egy nagyot.

Lecummantani a futárt

Mekkora a valószínűsége, hogy egy teljesen idegenen kezdesz el szájmunkát végezni egy napsütötte keddi délutánon? Észszerűen végiggondolva, nem sok racionalitása van az eseménynek. Ami extrémnek és izgalmasnak tűnhet a sorozatban, az a való életben teljesen máshogy néz ki. Ha esetleg az a bizonyos futár nevezetesen a párod, akkor talán előfordulhat, de egyébként a munkaidő  alatt nehezen kivitelezhető a manőver.

A szexben nem számít, kivel csinálod, mindig fenomenális

Ahogyan azt a sorozat bemutatja, az egyéjszakás kalandoknak kivétel nélkül kielégítőnek kell lenniük, és mindig olyan egyszerűen történnek. Tegyük a szívünkre a kezünket: hány ilyen esetet tudunk megszámolni? Az első szex egy új személlyel nagyon kevésszer adja meg azt az élvezetet, amire vágyunk. Természetes, hogy az, aki kevésbé ismer minket, a testünk jelzéseit, az kevésbé fog tudni ránk hangolódni. Tehát ne lepődj meg, ha nincs orgazmusod minden kaland során, mint Samantha Jonesnak.

Minden kritikát félretéve, ha élvezni szeretnéd a Szex és New York folytatását, akkor azt már most megteheted:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás