promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Doc Martin alakítója alaposan beleöregedett a szerepébe, de már az utolsó felvonás jön
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csaknem 20 éven keresztül forgatták a magyarok egyik kedvenc sorozatát.

A briteknél 2004-ben került először a tévék képernyőjére a Doc Martin című sorozat, amely Magyarországon is nagy sikerrel fut. Tudjuk, hogy minden széria véget ér egyszer, a lapátfülű orvos történeteinek például éppen most forgatják az utolsó részeit.

A főszereplő Martin Clunes 42 éves volt a Doc Martin indulásakor, most pedig már betöltötte a 60-at, és eléggé bele is öregedett a figurába. A 191 centi magas színész a 10. és egyben utolsó évadot készíti Port Isaacban, ebben a mindössze 90 házból álló, délnyugat-angliai falucskában.

„Imádtam Cornwallba járni az utóbbi 18 évben, hogy a Doc Martint forgassuk, és most is vártam már, hogy visszatérjünk erre a gyönyörű vidékre az utolsó széria kedvéért. Az itteni emberek mindig segítőkészek voltak velünk. Az új történeteink is nagyszerűek lesznek, a karácsonyi különkiadást pedig a rajongók imádni fogják”

– kezdte meg a búcsúzkodást Clunes, aki ugyanakkor úgy érzi, hogy éppen ideje volt befejezni a sorozatot. A távozás emlékezetes lesz, hiszen az említett karácsonyi rész miatt a falucskát talpig ünnepi díszbe öltöztették a filmesek.

A zárás az előzetes beharangozás szerint nem lesz szomorú, hiszen Doc Martin megpróbálja majd legyőzni a vérrel kapcsolatos fóbiáját, illetve megszületik a kislányuk, akivel négytagúra bővül majd a fura család.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás