promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orosz-ukrán háború: rendkívüli műsorváltozás az ATV-n, több ezer magyar fog majd a csatornára kapcsolni, hogy ezt lássa
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csütörtök óta ropognak a fegyverek Ukrajnában, ahová orosz inváziós erők hatoltak be. Az ATV is extra műsorokban foglalkozik a helyzettel.

Csütörtök hajnalban Putyin hadserege megindult Ukrajnába, ami sokáig elképzelhetetlen volt, megtörtént, hosszú idő után Európa földjén újra háború zajlik. Pénteken már kijev környékén voltak az orosz katonák, majd elkezdődtek az utcai harcok is az ukrán fővárosban. Magyarországon is mindenkit nagyon érdekel hazánkban is, hogy mi lesz a háború kimenetele.

A különböző internetes újságok és magazinok különkiadásokban számolnak be az eseményekről percről percre, a Youtube tele van a háborúval foglalkozó tudósításokkal és elemzésekkel is. Most mindenki a legújabb fejlemények érdekelnek, sok tévécsatornán pedig műsorváltozássalk, extra adásokkal is jelentkeznek a háborúval kapcsolatban.

Az ATV honlapján péntek délután jelent meg egy közlemény, hogy szombat és vasárnap reggel 6 órától is rendkívüli Híradó jelentkezik, illetve reggel 6:25 és 8:30 között rendkívüli ATV Startot láthatunk majd.

Miközben szombat estére is módosul a műsor, mivel 20:25-től rendkívüli Egyenes Beszédet láthatnak majd a nézők.

Mégis hogyan jutott el a háborúig Oroszország és Ukrajna? Pár perc alatt azonnal képbe hozhatod magad ezzel a Youtube-videóval:

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás