promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási változás: a Jóban Rosszban egykori sztárjára szinte rá sem lehet ismerni, úgy kigyúrta magát – fotók
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ikonikus magyar sorozatok szereplőiről még ma is nagyon sokat lehet olvasni az online térben.​

2021 a magyar sorozatok kedvelői számára rengeteg változást hozott, ugyanis az év a nagy bejelentések időszaka volt, ám a régi szereplők mindennapjai még ma is nagyon érdeklik az embereket.

Tavaly szinte váratlanul véget ért a gigantikus hosszúságú magyar sorozat, az RTL Klubon futó Barátok közt, amely 1998 októberétől egészen 2021 júliusáig volt képernyőn Magyarországon. Hihetetlen kimondani és leírni is, de a széria 10 ezer 456 részt élt meg.

A TV2 is nem sokkal rá bejelentette, hogy a másik ikonikus magyar sorozat, a Jóban Rosszban is hamarosan véget ér, ám a széria részei 2022 januárjától még láthatók a Super TV2-n, de a forgatások már nyáron leálltak.

A Jóban Rosszban 2005-ben kezdődött a TV2-n, Baronits Gábor több mint 1500 részen át szerepelt a sorozatban, ő volt Halász Kristóf, aki végül nem mindennapi körülmények között távozott a szériából, ugyanis a tévében egy gyilkossági ügybe keveredik mint tanú, majd egy tanúvédelmi program keretében hagyja el Csillagkutat.

Baronits Gábor most egy elképesztő változásról mutatott képet, nagyon jó formában van, az Instagramon meg is csodálhatjuk a változást, a színész pedig ezt írta a kép mellé:

"2021. július 28. vs 2022. február 19.
Nem látok semmi különbséget…annyi, hogy már nem fáj a derekam…"

(via Velvet

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás