promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: távozik az RTL Klub egyik legnépszerűbb sorozata
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan lekerül a képernyőről az RTL Klub nézőinek egyik kedvenc sorozata.

A Tanár című sorozat 2018-ban debütált az RTL Klubon, a Der Lehrer című német televíziós sorozat magyar adaptációjaként. A Nagy Ervin főszereplésével készült széria első részei azonnal sikeresek lettek, így nem volt kérdés, hogy a csatorna berendeli a folytatást.

Bár a koronavírus itt is közbeszólt, hiszen A Tanár 3. évada a pandémia okozta nehézségek miatt egy rész után lekerült a képernyőről, és az RTL Most+-ra kerültek fel az újabb epizódok. Ennek az lett a következménye, hogy amikor 2021 elején az RTL Klub műsorra tűzte az évadot, már nem hozott akkora nézettséget. Ennek ellenére A Tanár mit sem veszített a népszerűségéből.

A csatorna végül a befejező, negyedik évadnál is ugyanazt a taktikát folytatta, mint a harmadik szezonnál. Bár A Tanár utolsó részei már 2021 őszén felkerültek az RTL Most+-ra, az RTL Klub nézői csak az elmúlt hetekben térhettek vissza a Kőrösi Csoma Sándor Gimnáziumba.

Annak ellenére, hogy szombat esténként nem volt konkurenciája a TV2-n, A Tanár televíziós sugárzása ezúttal is csak közepes eredményeket szállított a csatornának. Hamarosan viszont végleg búcsút inthetünk a sorozatnak, hiszen A Tanár befejező része március 12-én lesz látható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás