promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
20 év után jöhet az Austin Powers folytatása?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mike Myers sokat sejtető dolgot mondott a nagy sikerű Austin Powers-széria jövőjéről.

Mike Myers nevét az egész világ megismerhette az Austin Powers-trilógiának köszönhetően, amiben nem csak egy szerepet alakított, hiszen többek között ő volt a „szuperszexi” szuperkém, Austin Powers; az ő gonosz főellensége, Dr. Genya; a harmadik részben feltűnő, aranykedvelő Aranyszerszám; illetve a túlsúlyos bérgyilkos, Dagi Dög is – igazi kultuszvígjátékokról van szó, amik zseniálisan parodizálták ki James Bondot.

2002 óta pletykálják, hogy jön az Austin Powers negyedik része, de eddig semmi konkrétumot nem kaptunk, most viszont Mike Myers elárulta, hogy nagyon szeretné elkészíteni a folytatást, de azt se cáfolni, se megerősíteni nem tudja, hogy jelenleg is dolgozik rajta – vagyis könnyen lehet, hogy már sínen van a dolog, csak még nem akarja elkiabálni.

Sőt, a színész egyik megszólalásából sokan arra következtettek, hogy esetleg nem mozifilmben, hanem egy streaming sorozatban térne vissza Austin Powers karaktere – az eddigi visszajelzések alapján pedig ennek is örülnének a rajongók, hiszen hiába telt el 20 év az előző film óta, az emberek még most is imádják Mike Myers mókás figuráit és az elhülyéskedett kémvilágot, amiben az agyatlan szórakozásé a főszerep.

Íme egy legendás jelenet az első Austin Powers filmből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás