promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlanul véget ért a magyarok egyik kedvenc sorozata, a végjáték rakétagyorsasággal pereg majd le a szemünk előtt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a pillanat is eljött.

Véget ért az egyik kedvenc német sorozatunk, a Cobra 11, erről már korábban mi is beszámoltunk a Promotions.hu-n. A népszerű német akciósorozat immár negyedszázada van képernyőn, hihetetlen még leírni is, de az első részeket még 1996-ban vetítették. Magyarországon sokáig az RTL Klub-on tekinthettük meg a részeket, majd a sorozat átkerült a Cool-ra.

Már a 26. évadon is túl vagyunk, és eljött a búcsú időpontja, korábban a közösségi oldalán az egyik szereplő, Pia Stutzenstein jelentette be, hogy a legeslegutolsó rész egy egész estés film lesz, így pedig méltóképpen zárják le azt a sorozatot, amelyen tényleg felnőtt egy generáció.

A Cobra 11 utolsó etapja lassan megérkezik Magyarországra is, Németországban már tavaly augusztusban vetítették a részeket, de az utolsó, kilencven perces film premierdátuma még nem ismert, azonban valószínűleg 2022 nyarán tűzik majd műsorra a széria szülőhazájában. Korábban a sorozat egyik részében feltűnt Budapest is, ugyanis az egyik epizódban a rendőröket fővárosunkba vezették a szálak:

A SorozatWiki most arról ír, hogy a Cool-ra is hamarosan megérkezik az utolsó évad, amely csupán nyolc részből áll, így pedig nagyon gyorsan levetítik nekünk ezeket a részeket.

Mint a lap írja, a Cobra 11 vadonatúj évada február 28-án, hétfőn 15:50-kor debütál a Cool-on. A széria hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön is dupla epizóddal jelentkezik, így 4 nap alatt látható lesz a teljes 26. etap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás