promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyit és combot villantott az Édes kis hazugság igéző tekintetű, szexi török színésznője
Borítókép:  Kral Müzik / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy puccos szállodában mutatott meg magából szinte mindent.

Aranyos és szórakoztató sorozatként írják le a kommentelő nézők az Édes kis hazugság című török produkciót, amely a Life TV csatornáján látható január 20. óta. A drámai és vicces elemeket egyaránt tartalmazó epizódok Törökországban 2019 második felében futottak.

A történet szerint Nejat sikeres üzletember, aki egyedül neveli lányát, miután felesége évekkel ezelőtt elhagyta őket. Hogy fenntartsa a gyerekben az illúziót, azt hazudja neki, hogy a nő Afrikában dolgozik humanitárius céllal, és még kitalált leveleket is ír a lánynak az anyukája nevében.

A bonyodalmak akkor kezdenek el igazán fokozódni, amikor feltűnik a színen a – magyarul szerencsétlenül hangzó – Suna, akit a gyönyörű, sötétbarna hajú szépség, Asli Bekiroglu alakít. A 26 éves színésznő a közösségi médiában is igen aktív, ráadásul nem szégyellős, így a közelmúltban is egy hatalmas villantásának örülhettek a rajongói.

Asli egy puccos bodrumi hotel kényelmes ágyán üldögélve nézett farkasszemet a kamerával, miközben tökéletes testét alul alig takarta valami. Így nem csoda, hogy kivillantak sima combjai és fehér bugyija, ami viszont szemmel láthatólag nem zavarta.

A színésznő meglehetősen elfoglalt a filmforgatásokon kívül is, ugyanis részt vesz az Álarcos énekes török verziójában. Pontosabban, csak részt vett, mert éppen a napokban leplezték le, hogy ő van a kacsajelmez alatt, vagyis nem sikerült számára a továbbjutás, ő lett a műsor második kiesője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás