promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish leállította koncertjét egy néző miatt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Billie Eilish olyat csinált az előadása alatt, amit sok énekes nem tenne meg.

A fiatal énekesnő, Billie Eilish, az Atlanta államban lévő State Farm Arénában tartott koncertet, ám hirtelen félbeszakította az előadást. Sokan először csak értetlenül álltak a történések előtt, azonban igencsak nyomós oka volt a Grammy-díjas énekesnek. 

A sorok között ugyanis rosszul lett egy néző, alig kapott levegőt, így amikor észrevette az előadó a bajt, nem habozott cselekedni.

Azonnal leállította a koncertet és minden erejével azon volt, hogy megelőzzék a nagyobb bajt. A rajongói által készített videókon láthatjuk, ahogyan Billie Eilish példátlan módon reagál az egyébként igencsak váratlanul érkező eseményre. 

„Inhalátorra van szükséged?”

- kérdezte a levegőért kapkodó nőtől. 

Aztán megkérte a körülötte lévőket, hogy álljanak távolabb tőle és hagyják levegőhöz jutni. Még a stábjához is szólt, hogy segítsenek ahogyan csak tudnak. 

„Ki kell jönnöd? Rendben van?”

- folytatta a kommunikációt a bajba jutott nővel. 

Határozottan kijelentette, hogy nem folytatja a koncertet, amíg a problémát nem sikerül megoldaniuk és a néző jobban nem lesz. Segítő viselkedése azért is lehengerlő, mert rendkívül gyorsan reagálva saját érdekeit félretette és nem érdekelte az előadás kimenetele. Bátran jelenthetjük ki, hogy nem minden énekes cselekedett volna hasonlóan. Ezekben a szituációkban ugyanis kockára teszik az előadók a többi néző élményét is, amiért természetesen nem keveset fizettek.

Mégis, Billie Eilish felmérte a szituáció súlyosságát és igyekezett mindent megtenni, hogy senki épsége ne sérüljön. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás