Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eldőlt a sorsa a Michael Jackson dokumentumfilmnek!

Eldőlt a sorsa a Michael Jackson dokumentumfilmnek!

Zene, Film & Kultúra

Eldőlt a sorsa a Michael Jackson dokumentumfilmnek!

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:39

Mostmár biztosak lehetünk benne, hogy elkészítik a Michael Jackson életéről szóló filmet!

Eddig csak latolgatni lehetett, de mostmár hivatalosan is számíthatunk a pop-legenda, Michael Jackson életéről szóló dokumentumfilmre! Az biztos, hogy rengeteg eseményből és felvételből dolgozhatnak majd a készítők, a rajongók pedig már alig várják a végeredményt.

A producer személyében Graham King-et üdvözölhetjük, aki a Freddie Mercury életéről készült Bohém Rapszódia filmmel aratott legutóbb hatalmas sikereket. 

A megálmodók már neki is láttak a munkának, a cím nem lett túl kreatív, ellenben egészen egyszerűen a Michael nevet kapta. Sajtóközlemények nyomán már tudjuk, hogy az alkotás mélyre menően fogja elénk tárni a popikon elképesztően egyedi életének eseményeit. A filmes csapat továbbá azt is elárulta, hogy megjelenítenek majd számos fellépést a 2009-ben eltávozott előadóművész színes palettájáról, illetve a munkáinak folyamatába és magánéletének részleteibe is betekintést kapunk majd.

„Michael egészen kiskora óta, már a Jackson 5 korszakban is imádta a mozi varázsát. Megtiszteltetés az egész családunk számára, hogy a történetünk életre kelhet a vásznon”

- nyilatkozta Michael édesanyja, Katherine Jackson, aki szintén részt vesz majd a filmes munkálatokban.

Arról egyelőre nem sokat tudunk, hogy mely szereplőket láthatjuk majd a mozivásznon, még Michael személyében sincsen jelölt. Mindenesetre, ha a film megüti a Bohém Rapszódia színvonalát, akkor nagy valószínűséggel egy kiváló minőségű, élvezetes és intim érzéseket nyújtó művet láthatunk majd.

Borítókép: Profimedia