Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Két magyar tévécsatorna fog megszűnni márciusban, erre kell számítaniuk a nézőknek

Két magyar tévécsatorna fog megszűnni márciusban, erre kell számítaniuk a nézőknek

Zene, Film & Kultúra

Két magyar tévécsatorna fog megszűnni márciusban, erre kell számítaniuk a nézőknek

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 12:12

Hamarosan két magyar csatornától is búcsúzniuk kell a tévénézőknek.

Van egy rossz hírünk azoknak, akik eddig előszeretettel nézték az Antenna Group portfóliójában található Sony Max, illetve a Sony Movie Channel nevezetű tévécsatornákat, ugyanis március 24-én meg fognak szűnni, helyettük pedig Viasat2, illetve Viasat Film néven lesz elérhető két új magyar csatorna – előbbin főzőműsorok és egyebek között különböző sorozatok, utóbbin leginkább filmek lesznek láthatók.

„A két csatorna átalakulásával erősítjük az Antenna Group teljes hazai portfólióját és a VIASAT-családot, amely szinte minden műfajban magas színvonalú tartalmakat nyújt a nézőknek, legyen szó nemzetközi sikersorozatokról, filmekről és valóságshowkról vagy hazai tartalmakról. A VIASAT2 és a VIASAT FILM bevezetése mellett fejlesztjük a VIASAT3 és VIASAT6 kínálatát is, amiben nagy szerepe lesz a saját gyártású tartalmaknak. Ennek részeként különleges jubileumi évaddal tér vissza az Észbontók is, amely számos meglepetést tartogat majd a műsor rajongóinak”

közölte az Antenna Entertainment ügyvezető igazgatója, Benda Gergely.

Az is kiderült, hogy az Észbontók jubileumi 10. évadát a népszerű magyar stand-up komikus, Kiss Ádám fogja vezetni, így biztosak lehetünk abban, hogy nem csupán a szereplők agyzsibbasztó válaszain fogunk nevetni, hanem a humorista könyörtelen poénjain is, hiszen valószínűleg nem fogja kímélni őket, és elhangzik pár hatalmas beszólás.

Borítókép: Illusztráció / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria