promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Kib*szottul imádunk nők lenni!” – kiabálta a részeg Adele melltartóban egy melegbárban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnőben alighanem valami eltört a tavalyi válása óta.

A visszafogottságáról és hűvösségéről ismert Adele a napokban alaposan meglepte rajongóit. Részegen és káromkodva (képek itt) hívta fel magára a figyelmet egy londoni melegbárban, ahol

egészen a melltartójáig levetkőzött.

Az énekesnőben alighanem valami eltört a tavalyi válása óta, mert néha egészen váratlan kitöréseket produkál. A széles körű tiszteletnek örvendő díva most alaposan lejáratta magát, és a kompromittáló képek a bulvársajtóba is bekerültek.

A 33 éves Adele nemcsak nekivetkőzött a buli hevében, de a színpadra is felviharzott, ahol rúdtáncot rögtönzött, a jelen lévők legnagyobb megrökönyödésére. Az énekesnő alaposan megünnepelte tehát, hogy mindhárom fődíjat elhozta a Brit Awards zenei gáláról – annak szervezői pedig most eléggé kényelmetlenül érezhetik magukat.

„Igen, szuperek voltatok, de mi imádjuk a kib*szott nőket, nem igaz? Én őt választom, kib*szott gyönyörű vagy, kib*szott kedves és kib*szott magabiztos itt a férfiak között. Kib*szottul imádunk nők lenni, igaz?”

– kiabálta némileg összefüggéstelenül a színpadon lévőknek a szemmel láthatólag ittas Adele. Ezt persze nem kell coming out-ként értelmezni, a díva továbbra is a férfiakat kedveli, de az önérzetének biztosan jót tett a női büszkesége világgá kiáltása.

Most már a menedzserein lesz a sor, hogy visszalapátolják a sz*rt a lóba, de alighanem ki fogják magyarázni a kínos helyzetet. Ha pedig Adele pár napra eltűnik közben, akkor hamarosan már senki sem fog emlékezni az egyszerre kínos és vicces incidensre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás