promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stephen King újabb vérfagyasztó rémálmot szabadít ránk - Tűzgyújtó előzetes
Borítókép:  wikipedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Tűzgyújtó című horrorfilm magyar nyelvű előzetese, ami elképesztő izgalmakat ígér.

Azt valószínűleg mindenki tudja, hogy Stephen King a félelem mestere, hiszen az ő elméjénél nincs hátborzongatóbb hely a világon. Olyan rémtörténetek pattantak ki az agyából, mint például a Kedvencek temetője, Az, Ragyogás, Carrie vagy a Tűzgyújtó, amiből 1984-ben már készült egy filmadaptáció, de Hollywood most újra elővette, hogy egy új generáció is megtudja, milyen az igazi rettegés.

Zac Efron főszereplésével jön az új Tűzgyújtó film, ami egy olyan kislányról szól, aki rejtélyes módon képes lángra lobbantani dolgokat az elméjével – ez pedig természetesen nagyon veszélyes lehet, így próbálják őt elkapni, de a gyermek nem hagyja magát, így elszabadul a pokol, és beigazolódik az emberek félelme.

Az alkotást a még nem túl tapasztalt Keith Thomas rendezte, aki megígérte, hogy az ő adaptációja rengeteget fog meríteni Stephen King zseniális regényéből, így nem kell aggódniuk a rajongóknak.

Már ki is jött a május 12-én érkező Tűzgyújtó első szinkronizált előzetese, ami nagyon hangulatosra, izgalmasra és hátborzongatóra sikeredett, így szinte biztos, hogy igazi csemegét kapnak a horrorfilmek kedvelői, amit semmiképp sem szabad kihagyni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás