promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zac Efron horrorfilmjére még Stephen King is az áldását adta
Borítókép:  Zac Efron / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zac Efron főszereplésével készül a Tűzgyújtó című 1984-es horrorfilm remake-je, ráadásul Stephen King is áldását adta a projektre.

1980-ban adták ki Stephen King Tűzgyújtó című regényét, amiben egy különleges képességekkel rendelkező apuka menekül a kormány elől a kislányával, aki képes a gondolataival felgyújtani dolgokat. Az izgalmas történetből 1984-ben horrorfilmet készítettek Drew Barrymore főszereplésével, és most eljött az ideje, hogy egy új generáció is megismerje a rettegés mesterének klasszikusát.

Hamarosan elkezdik forgatni a Tűzgyújtó modern változatát a High School Musical-széria jóképű sztárjával, Zac Efronnal, ráadásul az alkotás már most megkapta Stephen King áldását, mivel állítólag a régi filmadaptációhoz képest sokkal jobban fogja követni a könyv eseményeit, így valószínűleg elégedettebbek lesznek az rajongók.

A hátborzongatónak és érdekesnek ígérkező művet Keith Thomas rendezi, aki eddig csak egyetlen horrort készített, de úgy látszik, hogy a stúdiót sikerült meggyőznie a víziójával.

Zac Efron a High School Musical befejezése után elindult az egészen gagyi vígjátékok vonalán, majd a komolyabb oldalát is megmutatta a 2019-es Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című alkotásban, amiben Ted Bundyt, a hírhedt sorozatgyilkost alakította. Ezek alapján a híresség továbbra is be akarja bizonyítani nekünk, hogy őt nemcsak a szép arca miatt foglalkoztatják, hanem valójában jó színész, így bőven van miért várnunk a Tűzgyújtót, ami jó eséllyel jövőre kerül a mozikba.

Itt lehet megtekinteni Stephen King áldását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás