promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Könnyfakasztó lett a Jurassic World 3. új előzetese - ezt tényleg látnod kell!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Jurassic World: Világuralom új előzetesét minden rajongó meg fogja könnyezni, és már szinkronosan is nézhető.​

A semmiből robbant be a YouTube-ra a Jurassic World-trilógia befejező része, a Világuralom új előzetese, ami egy minden tekintetben nagyszabású, epikus, és nosztalgikus lezárást ígér.

A Jurassic-szériát Steven Spielberg 1993-as filmje indította el, és azóta óriási népszerűségnek örvend. 2015-ben aztán Colin Trevorrow elhozta nekünk az első Jurassic World-öt, majd J. A. Bayona a Bukott birodalom alcímet viselő folytatást. Ezek ugyan nem arattak egyöntetű sikert, a rajongók között alaposan megoszlanak a vélemények arról, volt-e egyáltalán értelme folytatni a dínós kalandokat, mindenesetre mindenki egy emberként várja már a júniust, hogy végre újra visszatérhessünk a Jurassic-érába.

A Világuralom pedig pont az a film lesz, amire minden rajongónak, és mozikedvelőnek szüksége lesz nyáron. Az előzetes alapján úgy tűnik, Chris Pratt nem túlzott, amikor azt nyilatkozta, hogy a Jurassic World 3. része olyan lesz, mint a Bosszúállók: Végjáték, hiszen egy rendkívül izgalmas alkotásnak ígérkezik, amelyben felbukkannak a régi szereplők is.

Sam Neil, Laura Dern, és Jeff Goldblum már a kedvcsinálóban is megjelenik, emellett számos olyan dinoszauruszt is láthatunk benne, amilyenek még egyik Jurassic-filmben sem.

A Jurassic World: Világuralom június 9-én debütál a magyar mozikban. Mind az eredeti, mind a szinkronos előzetest alább nézhetitek meg.

Eredeti nyelven

Magyar szinkronos

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás