promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt az elképesztő videót talán egy magyar sem látta: Steven Seagal és Bud Spencer gigászi találkozásásról létezik egy felvétel - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gigászok találkozása.

Bud Spencer és Terence Hill filmjeit ma Magyarországon nincs olyan ember, aki ne ismerné, mondjuk legalább a közös filmjeik felét ne is látta volna, és az is biztos, hogy Steven Seagaltól is tudunk legalább három filmet felsorolni úgy, ha hirtelen felkeltenek álmunkból.

A gigászok ugyan nem egy ligában szerepeltek, almát pedig nem lehet körtével összehasonlítani, mégis a párosnak és Seagalnak is komoly kultusza van a világ sok táján. És megesett egyszer, hogy Bud Spencer és Steven Seagal találkozott, méghozzá a kamerák előtt.

Vajon elgondolkodtatok már azon, hogy két ilyen gigászi színész, két ekkora kultfilmes hogy viselkedik egymás mellett? Mit mondhatnak egymásnak?

1995-ben egy díjátadón Bud Spencer adta át a díjat a rezzenéstelenarcú pofonosztónak. A riporter amúgy elsősorban étkezési szokásaikról kérdezte őket, sajnos az nem derült ki, hogy mit mondtak volna egymásnak egy kis riporteri vezetés nélkül. Ennek ellenére nagyon kedélyesen történik minden,

Steven Seagal még hangosan nevet is, ezt pedig végképp nem szoktuk meg tőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás