promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végrendeletet írt Magdi anyus, eldöntötte, ki örökli majd a vagyonát
Borítókép:  Budapest Eye / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fodor Zsóka színésznő idén tölti be a nyolcvanat, ezért el kellett gondolkodnia a kérdésen.

Szinte hihetetlen, de idén májusban már a 80. születésnapját ünnepli Fodor Zsóka színésznő. A Barátok közt Magdi anyusaként 1998-ban szerzett hatalmas népszerűséget, ami azóta sem kopott meg, hogy 2009-ben kiírták a szappanoperából.

Fodor Zsóka szerencsére nem tűnt el a nézők szeme elől, sőt a sorozatba is több alkalommal visszatért. A szakmát még Rózsahegyi Kálmán színiiskolájában tanulta, és a hatvanas évek óta 25 filmben és több mint 300 színdarabban játszott, valamint szinkronszínészként 240 filmhez adta a hangját.

Magdi anyus megformálója kétszer kötött házasságot, de mindkettő válással végződött. Mivel gyermeke nem született, soha nem rejtette véka alá, hogy nagy fejtörést okoz számára, kire hagyja majd a vagyonát, ha eltávozik ebből a világból.

Nos, a Bors értesülései szerint Fodor Zsóka végre meghozta a nehéz döntést. Szerencsére jól érzi magát, viszont az előrelátó természete miatt ezt a kérdést már szerette volna lezárni.

„Úgy gondolom, akkor érdemes megélni száz évet, ha valaki olyan jó állapotban van, mint Békés Itala. Nekem nincs senkim, így én nem akarok száz évig élni”

– mondta kissé pesszimistán az örök jókedvű színésznő, aki Magyarországon már egyetlen élő rokonnal sem rendelkezik. Vagyonát ezért egyetlen férfira hagyja majd (az ő neve csak a Borsból fog kiderülni), és ezt az akaratát már végrendeletbe is foglalta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás