promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felföldi József páros lábbal szállt bele Kulcsár Edinába, de a posztjában feltette az ügy legfontosabb kérdését is
Borítókép:  RTL Klub/screenshot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az üzletember kemény véleményt fogalmazott meg az egész jelenséggel kapcsolatban.

Az utóbbi hetekben szinte minden médiatermékben jelentek meg cikkek Kulcsár Edina és Csuti nagy szakításáról, illetve később Kulcsár Edina egy kép kíséretében bejelentette, hogy új szerelem van, méghozzá a Youtube-on óriási nézettséget pörgető rapper, Varga Márk, azaz G.w.M. hódította meg a szívét.

A bejelentést követő napokban tele volt a sajtó Csuti és Kulcsár Edina nyilatkozataival is, Kulcsár Edina és Csuti külön-külön interjúkat is adtak, Csutit például Palik lászló is vendégül látta műsorában egy közös futás erejéig.

Később az ország egyik leghíresebb kritikusa, Puzsér Róbert is megszólalt a témában.

Pár órával ezelőtt pedig Felföldi József, Magyarország egyik leghíresebb üzletembere, zenei producere is megszólalt a témában a közösségi oldalán. Gigahosszúságú posztjának ezek voltak a zárómondatai:

"Úgy tűnik ilyen a világ! Felesleges és selejt híreket nyomnak le a torkunkon, mert azt mondják „az átlagnak” erre van igénye, miközben olyan emberek szereznek ismertséget, akik érdemeik alapján lehet még egy középiskolai tablófotóra sem kerülhetnének fel, nemhogy egy magazin címlapjára!"

Felföldi József a posztjában holisztikusan elemzi az egész jelenséget, nemcsak Kulcsár Edinával és Csutival foglalkozik, hanem a média működésével, miközben felteszi a talán legfontosabb kérdést, amelyre válaszol is:

"Azért sztorizik ennek a két - számomra teljesen jelentéktelennek tűnő, teljesítménymentes, átlagos, és amúgy totálisan hétköznapi – embernek a válásáról a sajtó, mert erre van igénye a magyar embereknek, vagy a média formál bennünket a saját ízlésére, s ha tetszik, ha nem azt az információt nyomják le a torkunkon, amit ők jónak látnak, csak úgy, mint gyermekként a menzán, ahol nem lehetett választani a szeretetem és nem szeretem ételek között?
Vajon melyik lehet?
Talán egyszerre mindkettő!"

A teljes poszt IDE kattintva olvasható el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás