promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neil Patrick Harris szerint Barney karaktere ma már vállalhatatlan?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Barney Stinsonnak nincs már helye 2022-ben a színész szerint.

Sok rajongó bízik néhány korábbi kedvencének a feltűnésében az Így jártam anyátokkal testvér sorozatában, ami az Így jártam apátokkal címet viseli. Hilary Duffon, a főszereplőn kívül a korábban Barney Stinsont, a nagy nőcsábászt alakító Neil Patrick Harris is megszólalt a témában.

Szerencsére Harris nem sértődött meg azon, hogy nem látják szívesen az egykori karakterét az új showban. Sőt egyet is értett azzal, hogy manapság már problémás lenne a karaktere. Szerinte Barney nem fog visszatérni, hacsak nem változtatott drámaian az életén.

"Barney bohóckodásai, a nagyságról alkotott nyílt téveszméi valószínűleg mindenkit bajba sodornának. Tehát hacsak nem lépett be egy kolostorba, nem biztos, hogy bárkinek az érdekét szolgálja [a visszatérése]"

- mondta a színész.

Hilary Duff pedig megjegyezte, hogy Barney-t valószínűleg egy kicsit másképp fognák fel a #MeToo utáni világban, és így viccelődött:

"Nem tudom, mit érzel ezzel kapcsolatban, de egészen biztos vagyok benne, hogy Barney börtönben lenne 2022-ben."

Hozzátette azt is, hogy a nők egyre több elismerést vívnak ki maguknak, valószínűleg ezért is lett a Barney-hoz leginkább hasonlítható karakter nő, Valentina, akit Francia Raisa formál meg.

Az Így jártam apátokkal felépítése nagyon hasonlít az Így jártam anyátokkalra, viszont van egy óriási változás (SPOILER!):

itt már az első részben megismerhették a nézők az apát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás