promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub bejelentése akkorát szólt, hogy kiütötte a TV2 oldalfalát
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 Februárban bekeményít az RTL Klub.

Mi várható februárban?

Az RTL Klubon februárban is folytatódnak az év elején vadonatúj évaddal indult népszerű sorozatok. Új részekkel jön a Cápák között, a Keresztanyu és A Tanár is. Emellett olyan blockbusterekkel találkozhatnak a nézők a februári hétvégéken, mint például a Marvel-univerzum kasszasikerei: a Bosszúállók, a Bosszúállók – Ultron kora, a Thor, a Thor: Sötét világ, a Marvel kapitány, A Vasember, valamint a Vasember 2. része.

A Film+ a legendás Halálos fegyver-filmeket és a sztárokkal teletűzdelt A feláldozhatók-sorozat filmjeit mutatja be februárban, valamint ebben a hónapban indul A Karib-tenger kalózai filmmaraton is. Az RTLII-n februárban is változatlanul, hétköznap esténként folytatódik az Éjjel-Nappal Budapest, a hétvégi estéket pedig a Showder Klub uralja.

A Cool-on hétköznap esténként 19 órától a pajkaszegiek mulatságos mindennapjait követhetik nyomon a nézők, hiszen a megunhatatlan vígjátéksorozat, A mi kis falunk 7. és 8. évadának epizódjait vetíti a csatorna. A harmadik évaddal folytatódik a New Amsterdam – Vészhelyzet New Yorkban című sorozat hétköznap esténként 20.00 órától, majd február 18-tól a Halálos fegyver című akcióvígjáték-sorozat látható többek között Damon Wayans főszereplésével. Február végétől szombat esténként élőszereplős Disney-filmekkel várja a Cool a nézőket. A február 26-án elsőként képernyőre kerülő, Will Smith főszereplésével készült Aladdint még számos szórakoztató Disney-film követi majd az elkövetkező hetekben.

Február 17-től pedig újra foci minden mennyiségben. A sportrajongók nagy örömére egyenes kieséses rendszerben, izgalmas összecsapásokkal folytatódnak az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga élő nyolcaddöntői csütörtök esténként nemcsak az RTL+-on, hanem az RTL Most+-on is.

Elindult a History Play!

Az RTL Magyarország és az A+E Networks többéves együttműködésének legújabb lépéseként az RTL Most+-on már elérhetőek a History Play exkluzív tartalmai. A History Play 23 műsorral induló és az év során számos új címmel frissülő tartalmi kínálata az RTL Most+ egyéb különlegességei – többek között az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga élő futballmérkőzései – mellé sorakozik fel.

A History Play elindulásával olyan egyedi, új típusú tartalmak váltak elérhetővé az RTL Most+ folyamatosan bővülő kínálatában, amelyekre eddig még nem volt példa. Az RTL Magyarország prémium streaming platformjának exkluzív, széles körű tartalmi kínálatában a History Play menüpont alatt számos izgalmas amerikai dokumentumfilm-sorozat, ismeretterjesztő filmsorozat, valamint reality-sorozat közül válogathatnak a felhasználók.

Az RTL Most+-on már elérhető többek között az Ősi idegenek, amely a földönkívüliek által hagyott rejtelmes nyomoknak jár utána, a Tűzben edzett című népszerű reality-sorozat, melynek epizódjaiban egy kihívásokkal teli megmérettetésben négy kovács verseng a fődíjért és a „tűzben edzett bajnok” címért. Megérkeztek az Amerikai kincskeresők, akik nemcsak a pincéből és a padlásról, de még a szemétből is kikotorják az újrahasznosítható, rejtett kincseket, közben pedig elképesztő történeteknek lesznek fültanúi. A Hegyi emberek című reality-sorozat pedig azokat a természetből élő, magukat és családjukat vadászatból fenntartó modernkori hegylakókat mutatja be, akik Észak-Amerika legbarátságtalanabb hegyvidékein küzdenek az elemekkel. Az említett címek, valamint a History Play további exkluzív tartalmai már elérhetőek az RTL Most+ kínálatában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás