promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas örömhírt közölt az Omega - Szomorú, hogy Kóbor János már nem érhette meg
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hűséges és szomorú rajongóknak köszönhetően elképesztő sikert ért el az Omega.

Tavaly év végén az egész ország Kóbor Jánosért izgult, ugyanis a rocklegenda hirtelen kórházba került a koronavírus miatt. Végül sajnos nem sikerült legyőznie a betegséget és 2021. december 6-án, 78 évesen elhunyt. Az Omega rajongóit teljesen letaglózta a hír, sokan pedig úgy mutatták ki a zenekar és Kóbor János iránti szeretetüket, tiszteletüket, hogy megvették az együttes legutóbbi, Testamentum című lemezét – ennek pedig most meglett a hatása.

„Az Omega Testamentum című albuma mind darabszám, mind pedig a folyamatos slágerlistás jelenlét alapján vezeti az Album Top 100-at, ezzel 2020 után 2021-ben is a legsikeresebb lemez lett Magyarországon”

– olvasható az örömhír az Omega közösségi oldalán.

Igazán sajnálatos, hogy Kóbor János már nem érhette meg a Testamentum című lemez jelenlegi, elsöprő, szinte példátlannak mondható sikerét. Az album kiemelkedő teljesítménye is bizonyítja, hogy mennyire fontos az Omega az emberek számára, akik még most is szomorú szívvel gyászolják az ikonikus énekest, akinek annyi felejthetetlen dallamot, slágert köszönhetünk.

Itt lehet megtekinteni az Omega bejegyzését:

Itt pedig meghallgatható az egész album:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás