promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarországra is beköszönt a streaming korszak - Ezek a szolgáltatók indulnak idén
Borítókép:  Illusztráció/Pofimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A streaming szolgáltatások már néhány éve óriási nézettséget tudhatnak a magukénak. Amerikában rengetegre lehet előfizetni, amik csak úgy öntik magukból a tartalmat. Magyarországon kicsit korlátozottabb volt a helyzet, itthon leginkább a Netflix vonzotta az előfizetőket, de sokan használják még az HBO Go szolgáltatást is.

Bár kevesebb felhasználóval rendelkezik, de egyre bővebb a magyar tartalma az Amazon Prime Videonak és az Apple Tv+-nak is, így érdemes lehet ezeket is meglesni. Jövőre pedig kicsit megváltozik a terep, két szolgáltató már biztosan terjeszkedni fog hazánkban is.

A Disney+ idén 42 országban fog elindulni Európában, Afrikában és a Közel-Keleten, többek között nálunk, Magyarországon. A kínálatában rengeteg néznivaló közül válogathatunk, mint Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic műsorai, és a választéknak egyes országokban a Star brand is része, ami 20th Century Studios, a Disney Television Studios, az FX, a Searchlight Pictures és más stúdiók legfrissebb filmjeit kínálja. Valamint Disney+ hozzáféréssel rengeteg mindent megnézhetünk a Disney mozi- és televíziós archívumából, vagy akár a The Walt Disney Studios legújabb alkotásaiból.

A szolgáltatás indulása nyáron várható hazánkban, a bejelentés szerint. Az ára 3090 Ft lesz havonta, vagy pedig 30990 éves előfizetéssel.

Szintén idén érkezik hozzánk az HBO Max, ami az HBO Go-t fogja váltani. Az indulás időpontjának március 8-át jelölte meg a szolgáltató.

A kínálata ennek is óriási lesz, nagyobb, mint az HBO Go-nak volt. Megtalálható lesz benne az HBO, az HBO Max, valamint olyan, a Warnerhöz tartozó brandek és stúdiók saját gyártású alkotásai, mint a DC és a Cartoon Network műsorai is.

Az HBO Go-ról az átállás elvileg automatikus lesz, így az előfizetőknek nincs más dolguk, mint várni. Havi 2390 forint, ami az első hetekben előfizetőknek és a korábbi HBO Go ügyfeleknek 1590 forint lesz örökre.

Van még egy streaming szolgáltató, akinek a magyarországi indulásáról volt szó idén, ez pedig a Skyshowtime. Magába fogja foglalni a Showtime, a Nickelodeon, a Paramount Pictures, a Paramount+ Originals, a Sky Studios, az NBC Universal, a Universal Pictures és a Peacock műsorait. A pontos dátumról vagy egyéb részletekről eddig nem sokat tudni, szintén 2022-re ígérték Magyarországon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás