promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Channing Tatum még egyszer megszabadul a ruháiról - Kiderült néhány infó a Magic Mike folytatásáról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A harmadik és egyben befejező résszel tér vissza a színész sztriptíztáncosokról szóló filmje.

Steven Soderbergh rendező egy kerekasztal beszélgetésen tért ki a Magic Mike harmadik részére, a Last Dance-re.

Soderbergh rendezte az első részt, ami még 2012-ben jelent meg. A film nagy sikert aratott a közönség és a kritikusok körében, nemcsak a szexuális elemeket és a táncos jeleneteket dicsérték, hanem a forgatókönyvet, a rendezést és a színészeket is. Tatum mellett feltűnt benne Alex Pettyfer, Matt Bomer, Joe Manganiello és Matthew McConaughey.

A folytatást, 2015-ös Magic Mike XXL-t Gregory Jacobs rendezte, aki az első film asszisztense volt. A folytatás szintén óriási sikert aratott.

A film ötlete egyébként magától Channing Tatumtól jött, aki maga is sztriptíz táncosként kezdte a karrierjét 19 évesen, Tampában. Egy közös projektjük alatt mesélt róla Steven Soderberghnek, aki imádta, és arra bíztatta, hogy minél hamarabb vágjon bele a projektbe.

„Eltelt egy év, amikor [Channing Tatum] felhívott, és azt mondta: >>Még mindig tetszik ez az ötlet?<< Én pedig: >>Igen. Találkozni fogsz velem szombaton a Carney's-ban a Sunset-en, megegyeztünk? Idén ősszel elkészítjük ezt a filmet.<< És hát ez történt. Tudtam, hogy ez egy elképesztő ötlet”

- emlékezett vissza a rendező.

Elmesélte azt is, hogy a Magic Mike Last Dance még grandiózusabb lesz, mint az elődei. Lenyűgöző táncokkal, és még mélyebb történettel. Mike-nak párkapcsolata lesz, ami az új film középpontjában fog állni.

Channing Tatumot a rendező szavaiból ítélve nem volt egyszerű rávenni a folytatásra, így valószínűleg tényleg ez lehet Magic Mike utolsó tánca. Jelenleg úgy áll, hogy a film csak HBO Maxra fog érkezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás