promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a félelem: 50 év után ismét megtörténik a texasi láncfűrészes mészárlás - előzetes
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A texasi láncfűrészes mészárlás brutális előzetesében Bőrpofa megmutatja, hogy még mindig ő a legkegyetlenebb horrorikon.

1974-ben mutatták be A texasi láncfűrészes mészárlás című klasszikus horrorfilmet, amiben megismerhettük Bőrpofát, aki az áldozatai levágott arcát használja maszkként, miután különböző gyomorforgató módszerekkel végez velük. Minden idők egyik megdurvább filmes sorozatgyilkosának tartják Bőrpofát, így nem meglepő, hogy Hollywood ismét elővette őt, hogy közel 50 év után újra rémálmokat okozzon a közönségnek.

A Vaksötét és a 2013-as Gonosz halott készítői hozzák nekünk A texasi láncfűrészes mészárlás új változatát/folytatását, amiben Bőrpofa pár fiatal kölyköt támad be, és mutatja meg nekik, hogy a lájkok és az élőzés nem menti meg az életüket, ha egy pszichopata láncfűrésszel esik nekik egy buszban – örök igazság, amit mindenképp érdemes megfogadni a túlélés érdekében.

Az alkotást a még nem túl tapasztalt David Blue Garcia rendezte, de az előzetes alapján szerencsére nem kell emiatt aggódnunk, hiszen Bőrpofa elképesztően félelmetes, fröcsög a vér és az izgalom is érezhető benne – szóval igazi csemegére számíthatnak a horror műfaj rettegésre vágyó rajongói.

A texasi láncfűrészes mészárlás február 18-tól lesz látható Netflixen, itt lehet megnézni a magyar feliratos előzetesét, amit csak felnőtteknek ajánlunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás