promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Holland valóra váltja a rajongók álmát: végre kapunk egy igazán jó videójáték adaptációt? – Uncharted-előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett az Uncharted című kalandfilm elképesztően látványos előzetese, amiben Tom Holland mellett Mark Wahlberg is feltűnik.

A gamerek pontosan tudják, hogy a PlayStationre megjelent Uncharted minden idők egyik legjobb, legizgalmasabb játékszériája. Nem meglepő, hogy Hollywood már egy ideje dolgozik egy nagyszabású adaptáción, amiben Tom Holland alakítja a főhőst, Nathan Drake-et, aki különleges kincsek nyomába ered, miközben hihetetlen kalandokba keveredik.

A Ruben Fleischer (Venom, Zombieland) által rendezett Uncharted az új előzetes alapján egyszerűen bámulatos lesz, és könnyen lehet, hogy megkapjuk az év talán legnagyobb, leglátványosabb alkotását, ami tökéletesen keveri az ámulatba ejtő akciójeleneteket, meg persze a humort – így még az is előfordulhat, hogy végleg megtörik a videójáték adaptációk átka, és ez tényleg egy igazán jó film lesz.

A 2022. február 18-án érkező Uncharted című kalandfilmben Tom Holland mellett olyan színészek tűnnek fel, mint például Mark Wahlberg és Antonio Banderas – a friss kedvcsinálót látva pedig kijelenthetjük, hogy ezt az alkotást egyszerűen nem lehet majd kihagyni, hiszen pont az ilyen vérpezsdítő, szórakoztató filmek miatt szeretnek az emberek leginkább moziba járni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás