promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem vett fel melltartót a szőke sztárszínésznő, a mellbimbói szinte átdöfték a latexruháját
Borítókép:  Miss Marple / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy tehetségkutató műsor zsűrijében szerepelt, ahhoz csípte így ki magát.

A szőke Amanda Holden a magyar nézők számára elsősorban egy 2004-ben készült Miss Marple-filmből lehet ismerős, míg a britek mindennapjainak 2007-ben vált a részévé, azóta szerepel a Britain's Got Talent című tehetségkutató műsor zsűrijében.

Amanda nélkül ma már talán meg sem jelennének a szigetországi bulvárlapok, iszonyúan érdekel mindenkit, hol nyaralt éppen, vagy mit visel magán. A napokban például a Britain's Got Talent meghallgatására igyekezett, nem mindennapi szerelésben.

Fotó: Profimedia

Az 50 éves szőkeség egy testhez simuló pink latexruhát választott, amely olyannyira passzos volt, hogy a mellbimbói szinte átdöfték a rikító színű darabot. A színésznő ugyanis nem tartotta fontosnak, hogy melltartót vegyen alá – bár igaz, hogy aligha fért el volna még az is.

A középkorú híresség legalább annyira jól tartja magát, mint a szintén gyakran körbecsodált honfitársa, Elizabeth Hurley. Amandán kétségtelenül jól mutatott a rózsaszín szerelés, hiszen csodálatos barna színt szedett fel magára, alighanem a közelmúltbeli antiguai nyaralása során.

Az Instagram-posztjai tanúsága szerint a két lányával tartózkodott a Karib-tengeren, bár nem szingli anyuka, hiszen 2008 óta a producer Chris Hughes a férje. A brit sajtó szerint a pink ruhát kifejezetten Amandára szabták, ezért simult olyan tökéletesen a testére.

A színésznő a nap későbbi folyamán még rá is tudott tenni egy lapáttal az ötvenes éveket idéző megjelenésére, hiszen egy 1948-as Ford De Luxe volánja mögé pattant, rózsaszín szemüvegben, immár teljesen azt az illúziót keltve, mintha a Grease egyik jelenetéből lépett volna elő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás