promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Christina Aguilera a drámák ellenére támogatja Britney Spearst
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha valaki ő megérti, milyen volt a kilencvenes években karriert befutni.

Christina Aguilera és Britney Spears kapcsolata a legkevésbé sem mondható felhőtlennek. Nagyjából egyszerre indult a karrierjük, és folyamatosan versengtek egymással. Előbbi most mégis száz százalékban kiáll a családja által kihasznált énekesnő mellett.

"Szeretnék [beszélni Britney-vel], bármikor nyitott lennék rá. Ez egy olyan téma, amellyel mindenképpen óvatosnak kell lennem, mert soha nem akarnék kibeszélni valakit, akit ennyire tisztelek és csodálok. De nagyon boldog vagyok… nem is lehetnék boldogabb, minden nő megérdemli, hogy erősnek érezze magát, és saját maga irányítsa az életét, úgy, ahogy jónak látja”

- mondta Christina Aguilera a legutóbbi interjújában.

Beszélt arról is, hogy reflektorfényben felnőni nagyon nehéz feladat, így abszolút megérti mindazt, amin Britney átment.

„Tudod, ha valaki ezt megérti, hogy mindez mit jelentett abban az időben, akkor biztosan ő és én lennénk”

– magyarázta.

Aguilera szerint a nőknek kiáll állniuk egymás mellett, és támogatnia kell Britney Spearst ebben a helyzetben, hogy egységesebb legyen a női társadalom.

Korábban az okozott feszültséget a két énekesnő között, hogy amikor Christina Aguilerát kérdezték a gyámságról, nem akart nyilatkozni. Ezért pedig Britney nyilvánosan az Instagramon kérte számon. Mondván, hogy aki nem akar róla beszélni, az ugyanúgy támogatja a kihasználását.

Úgy tűnik, Christina vette az üzenetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás