promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sorozatsztárok, akik a való életben utálják egymást
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gondoltad volna? Jól kijöttek a vásznon ezek a sztárok, de a valóságban utálják egymást.

Ki is gondolta volna, hogy a legjobb barátságok, a romantikus kapcsolódások a vásznon gyakran a való életben semmiben nem hasonlítanak a szerephez köthető kapcsolatokra. A képernyőn vidámak, egymáshoz nőttek, a valóságban pedig ki nem állhatják egymást. Akadnak bizony ilyen sztárok, mégpedig a leghíresebb sorozatokból. Ők voltak azok, akik menekültek a forgatásról, csak hogy minél távolabb legyenek színésztársuktól. 

Ilyen példa Blake Lively és Leighton Meester kapcsolata, akik a Pletykafészek sorozatban legjobb barátnőket alakítottak.

A kameráktól eltávolodva azonban kifejezetten nem szerették egymást, számtalanszor összezörrentek, így a 18 órás forgatásokat egyenesen szenvedésként élték meg sokszor.


Kép: Profimedia

Aztán ott van Lauren Graham és Scott Patterson, a Szívek szállodája című sorozatból.

Lorelai és Luke kapcsolata talán az egyik legjelentősebb volt, még sincsenek jóban a való életben. Ki gondolta volna? Ez aztán tényleg színészi munka!


Kép: Profimedia

Na, de a következő mindennél jobban meg fog lepni! A Szex és New York sztárjai között is akadt egy páros, akik nem viselik el egymást, mint kiderült.

A legjobb barátnőket játszó HBO sikersorozatban felbukkanó Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker nincsenek jóban.

A nézeteltérések a pénz miatt alakultak ki, mivel a Samantha Jones karakterét alakító színésznő rájött, hogy Carrie Bradshaw szerepéért sokkal jobb fizetés jár, aztán robbant a bomba.

Végezetül pedig ott van Lea Michele és Naya Rivera, akik nem egyszer úgy összevesztek a Glee sorozat forgatásai alatt, hogy állítólag Michele kérésére el is távolították a stábból a színésznőt.

Sokszor a látszat csal, nem hihetünk mindig a szemünknek!


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás