promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokakat kiakasztott a Netflix sikersorozata – Így reagált az Emily Párizsban főszereplője
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyesek annyira utálják az Emily Párizsban című sorozatot, hogy még rongálásra is vetemednek, ha meglátják a reklámokat.

A Netflixes Emily Párizsban című sorozat hatalmas nézőközönségnek örvend, habár a tábor igencsak kettéoszlik: vannak, akik oda vannak érte, és vannak, akik kifejezetten utálják. Hogy miért? Nos, a sorozatban szúrja sokak szemét az a töméntelen mennyiségű sztereotípia, amit megjelenítenek. Például, hogy a franciák ebéd helyett inkább cigiznek egyet, vagy hogy arrogánsak. A Párizsba utazó amerikai kislányt pedig sokszor együgyűnek és naivnak ábrázolja, aki csak az elismerést hajszolja. 

A második évadra pedig annyira felfokozódtak az indulatok, hogy egyesek tetteikben is kifejezték gyűlöletüket. 

Lily Collins szomorúan szembesült vele, hogy az egyik plakátját megrongálták New Yorkban. Valaki ugyanis összefirkálta a főszereplő arcát egy második évadot hirdető poszteren. A híres színésznő pedig a filmes karakteréhez hasonlóan reagált: nem hagyta magát negatív érzelmekbe borulni, helyette viccesen reagált a helyzetre.

Egy Instagram videóban osztotta meg oldalán Lily, ahogyan férje, Charlie McDowell megijed a plakát láttán és elfut előle, ő pedig zavartan áll a plakát előtt. 

Nem mondanám, hogy tetszik az új kinézet, khmm. De a próbálkozásért jár az ötös…

– fűzte hozzá a színésznő a bejegyzés alatt, viccelődve az esettel.

Vajon kinek a karaktere hatott kiére? Emily szerepe pozitívan befolyásolta Lily személyét, hogy ennyire könnyelműen veszi a sértegetést, vagy egyszerűen csak hasonlít egymásra a két karakter? Esetleg Lily Collins csempészett egy keveset saját magából a filmes énjébe?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás