promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Hirtelen mindenki leszbi lett” – Manuel botrányosan akar felvágni új klipjében
Borítókép:  YouTube.com/goldrecordhungary (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Manuel olyan dolgot talált ki új klipjének forgatásához, ami sok embernél kivágja majd a biztosítékot.

A hazai X-Faktor egykori győztese, Manuel a Zombi című számához tervez videóklipet forgatni és sok szeretettel várja a jelentkezőket – persze csak akkor, ha lányokról van szó. 

„2 csaj kéne, akik smárolnak a zombi klipben”

– írta ki Instagram történetében az énekes, aki tűkön ülve várta a jelentkezőket. Nem is kellett sokáig várnia, hiszen rövidesen a felhívás után a következőt osztotta meg sztorijában:

"hahahaha Hirtelen mindenki leszbi lett XD"

célozva valószínűleg arra, hogy sok lány jelentkezett a hirdetésre

A dal debütálását nemrégen január közepére ígérte Manuel, aki egyébként szombaton Alee helyett Gyöngyösön énekelt, mert az előző X-Faktor győztese jelenleg beteg és otthon gyógyul. Egyesek kifejezetten nem díjazzák Manuel munkásságát, ugyanis szerintük az ő hangjának minősége nem élvezhető, ezért autotune-t használ a számaihoz. Emiatt sok beszólást is kap az énekes, de úgy látszik, hogy nem szívja mellre a kritikus megjegyzéseket.

„Sokáig azon kattogtam, hogy nem csinálom, mert az emberek majd azt mondják, hogy copy, de rájöttem, hogy amúgy k*rvára lesz*rom. Élvezem. Egy az, hogy nem kell szétordibálnom magam, mert hangkorrekciónak tökéletes... Kettő meg, hogy azokat a dalokat, amiket két éve tolok, full újragondolva tudok tolni és látszik is rajtam, hogy én ezt nagyon élem. Szóval mostantól amikor csak lehet, így fogom tolni, amíg még klubozunk”

– tette közzé Instagram történetben Manuel.

Zombi című dalát már meghallgathatod itt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás