Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Izzasztó: Nicole Scherzinger hófehér bikiniben merült alá a jéghideg vízbe

Izzasztó: Nicole Scherzinger hófehér bikiniben merült alá a jéghideg vízbe

Zene, Film & Kultúra

Izzasztó: Nicole Scherzinger hófehér bikiniben merült alá a jéghideg vízbe

Zene, Film & Kultúra

Promotions 18:18

A látvány kihagyhatatlan: egyszerre megdermeszt és felforrósít.

Önsanyargató tettre vállalkozott a Pussycat Dolls egykori üdvöskéje, Nicole Scherzinger. A 43 éves énekes-dalszerző hófehér bikiniben merült alá egy jéghideg (mindössze 3 fokos) vízzel teli kádba.

Az Instagramra kitett posztja tanúsága szerint 6 percet töltött el a vízben meditálva. Természetesen nem tisztálkodni akart, hanem egyfajta szépészeti beavatkozásként alkalmazta a kellemetlen fürdőzést.

Egy dolog biztos: Nicole továbbra is bomba alakkal büszkélkedhet, nem hiába sóvárog utána mind a mai napig a Forma–1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton, akivel a szépség 2015-ig alkotott egy párt. Az énekesnő szíve azonban másé, jelenleg Thom Evans egykori rögbisztárral jár.

„Segít élesíteni az elmémet, csökkenti a gyulladásokat és a duzzanatokat, valamint maximálisan energizálja a testemet”

– sorolta Nicole, hogy milyen előnyökkel jár számára a jégfürdőzés. Van ideje ilyesmikre, hiszen éppen a közelmúltban vétózta meg a Pussycat Dolls tervezett turnéját, mert úgy érezte, hogy több részesedést érdemelne a befolyó bevételekből.

A koncertsorozat törlésének a lánybanda többi tagja persze egyáltalán nem örült, hiszen mindannyian számítottak már az azzal járó figyelemre (és pénzre). Robin Antin, a zenekar egykori menedzsere szerint keményen dolgoztak és sok mindenről lemondtak a turné sikere érdekében, Nicole önzősége pedig teljesen elkeserítette őket.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria