Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Robbie Williamst meg akarták öletni a hírneve miatt

Robbie Williamst meg akarták öletni a hírneve miatt

Zene, Film & Kultúra

Robbie Williamst meg akarták öletni a hírneve miatt

Zene, Film & Kultúra

D. Szilvi 18:58

Az énekes őszintén beszélt a hírnév hátrányairól. Hitetlen, de egyszer még egy bérgyilkost is felfogadtak a megölésére.

Robbie Williams először beszélt arról, hogy bérgyilkost béreltek fel, hogy megölje őt a hírneve csúcspontján, még amikor a Take That nevű együttes tagja volt.

„Soha, de soha nem mondtam ezt, de felbéreltek valakit, hogy megöljön. Soha nem mondtam még ilyet nyilvánosan”

- kezdte a sztár a Mirrornak.

„De ennek már vége. Megvannak a megfelelő barátaim. Ezek azok a láthatatlan dolgok, amik megtörténnek akkor, amikor híressé válsz."

A 47 éves énekes elárulta, hogy a hírnévvel való megküzdés volt a legnehezebb a nagy sztár létben, és csak az elmúlt néhány évben tudott megbékélni ezzel.

 „Életem egy pontján nevetségesen híres voltam, Michael Jackson-típusú híres. 17 évesen váltam híressé, 16 évesen fiúbandát csináltam, ami beindult. Amikor 21 éves voltam, otthagytam, majd szólókarrierbe kezdtem, 80 millió albumot adtam el, tartottam az egy nap alatt eladott legtöbb jegy rekordját egy turnéra, bla, bla, bla…”

Majd kitér arra is, hogy néha nagyon borzasztó dolog híresnek. Először még küzd az ember az ellen, hogy elvegyék a magánéletét, de végül elfogadja, hogy mindez ezzel jár.

„Szorongok, és nem szeretek idegenekkel találkozni, de az idegenek szeretnének találkozni velem, és nagyon kényelmetlenül érzem magam emiatt”

- folytatta.

Az interjúban beszélt arról, hogy a hírnév szorongással és depresszióval járt nála. Nehezen viselte, hogyha Amerikában híres lesz, akkor igazából az egész világon az lesz, és nem tud névtelen maradni sehol sem. Bár az élete még mindig nyugodtabb Los Angelesben, így nem tervez visszaköltözni az Egyesült Királyságba.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria