promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Hemsworth csúnyán leoltotta az öccsét a születésnapján – fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Liam Hemsworth január 13-án ünnepelte a 32. születésnapját, Chris Hemsworth pedig megviccelte ebből az alkalomból a testvérét.

Az Instagramon Chris Hemsworth félmeztelen, kockahast villantó fotót osztott meg az öccséről, a kísérő szövegben azzal viccelődve, hogy remélhetőleg idén végre formába lendül. Még családi kedvezményt is kínált testvérének a fitneszprogjamából, a Centrből.

"Boldog születésnapot, @liamhemsworth, remélhetőleg ez az az év, amikor végre formába lendülsz és vigyázol magadra. Hogy segítsek az átalakulásodban, 10% kedvezményt ajándékozok neked egy @centrfit #familydiscount tagsággal. Szeretlek"

- írta a posztjában.

Chris Hemsworth mellékelt még egy képet, amin Liam feltartja a hüvelykujját az ajándékok, lufik és a születésnapi torta mellett, valamint egy gyerekkori fotót is rakott ki róla.

A saját Instagram-oldalán található videóban Liam mosolyogva külön köszönetet mondott Chrisnek a kedvezményért:

"Ez csak a kezdő lökés, amire szükségem volt, hogy folytassam az edzést. Boldog, egészséges évet mindenkinek. Szeretlek titeket."

A feliratban pedig ezt írta:

"Köszönöm mindenkinek, aki születésnapi jókívánságot küldött nekem! Szeretlek titeket! Ezek a sütemények, amiket szintén küldtetek, valóban segíteni fognak az egészségem és az edzés során!"

A Hemsworth testvérek szeretnek a közösségi médiában tréfálkozni egymással. Legutóbb szintén Liamből csinált viccet Chris, megosztott vele egy közös képet, amin kezet ráznak, és a rajongójának, Leonnak nevezte.

"Mindig nagyszerű találkozni a rajongóimmal. Nemrég találkoztam ezzel a fiatal sráccal, és eszembe jutott a fiatalabb énem. Nem kinézetben, hanem csak az igazi célirányos hozzáállásban. Ragaszkodott a hasonlósághoz, és biztosítottam róla, hogy senki más nem néz ki így. Nagyszerű volt találkozni, Leon, sok sikert a jövőben."

Forrás: People

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás