promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adele új videóklipje egy mozgó kiállítás és egy divatbemutató egyvelege lett
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Művészi beállítások, különleges öltözetek, fekete-fehér kép: magával ragadó Adele új alkotása.

Kétség sem fér hozzá, hogy az előző évet Adele méltóan zárta le új albumának megjelenésével. Kicsit mindenki életébe reményt csempészett zenéjével, amit saját fájdalmainak árán, de megalkotott végül. Az énekesnő ugyanis a 30 névre keresztelt albumát a válásának feldolgozásaként szerezte. 

Ezen a lemezen található az Oh My God című dal is, amihez most klip is érkezett! 

Ez az egyik legpörgősebb szám mind közül, aminek a nemrég bemutatott videóklipjét Sam Brown rendezte, ugyanaz a személy, akinek a Rolling in the Deep videót is köszönhetjük. Adele Instagram posztjában osztotta meg velünk, hogy a klipet még akkor forgatták, amikor maga a teljes album debütált, így hatalmas volt az izgalom. Végül aztán sikerült kordában tartani a stábot és minőségi munka született.

A világhírű sztár még a Louis Vuittonnak is köszönetet mondott, amiért csodálatos ruhákat terveztek neki a forgatásra. Adele hatalmas változásokon ment keresztül az elmúlt években, nem csak lelkileg, de külsőre is. Manapság sokkal több figyelmet szentel a divatnak, így a videóban is számos szemkápráztató darab feltűnik - rajta is és a táncosokon is.

Az énekesnő egy Harris Reed blúzban, egy Louis Vuitton ruhában és még egy Vivienne Westwood öltözékben is ragyog. 

Oh My God! - vagyis Istenem! Mondhatnánk mi is, amennyire elkápráztató a látvány! Egyedül a színválasztást sajnáljuk az alkotásnál, hiszen a fekete-fehér megjelenítés miatt a színeket nem csodálhatjuk meg, de sebaj, így jobban figyelünk a zenére.

Adele új videóklipje megtekinthető itt:

[[kod2]]

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás