promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan sorozatot indít az egyik csatorna, hogy az RTL Klub és a TV2 már most retteg a nézettség csökkenése miatt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyar TV-nézők százezrei fognak emiatt átkapcsolni a Life TV-re.

Januárban új török sorozat érkezik Magyarországra. Az Édes kis hazugság egy egy évadot megélt széria, ami Törökországban 2019 júniusa és decembere között futott.

A történet szerint Nejat sikeres üzletember, egy szemüvegtervező cég vezérigazgatója. Egyedül neveli lányát, miután felesége évekkel ezelőtt elhagyta őket de erre kislánya nem emlékszik pontosan. Annak érdekében hogy ne zaklassa fel, Nejat eltitkolja ezt és akaratán kívül hazugságspirálba keveredik. Azt mondja, hogy felesége, Aylin Afrikában dolgozik humanitárius céllal, és hamarosan hazatér. Évek óta leveleket ír felesége nevében a lányának, aki nagyon várja haza anyukáját. Egy napon azonban váratlan fordulat történik kettejük életében.

A török sorozat magyarországi TV-premierje január 20-án, csütörtökön lesz a Life TV-n, majd a további részeket minden hétköznap este 20 órától, dupla részekkel láthatjuk. Ez azt jelenti, hogy míg az RTL Klub és a TV2 délutánonként vetíti a török sorozatokat, a Life TV főműsoridőre ütemezve erősíti a hétköznapokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás