Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Szélhámos vagy” - az RTL Klub műsorában fakadt ki a magyar üzletember

„Szélhámos vagy” - az RTL Klub műsorában fakadt ki a magyar üzletember

Zene, Film & Kultúra

„Szélhámos vagy” - az RTL Klub műsorában fakadt ki a magyar üzletember

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:10

Felhasználóbarát tisztító-eszköz, huszonéves fiatalok digitális alapú diákfoglalkoztatási vállalkozása, dühöngőszoba és sörtörkölyből készült granola a Cápák között vadonatúj epizódjában.

Potocsny Andor a tisztítási szokásokat forradalmasítaná ötletével, amit a prototípus lendületes bemutatójával demonstrált a Cápáknak. Üzleti ajánlata 20 millió forintos befektetésért cserébe 10% tulajdonrész volt – erre azonban egyik Cápa sem harapott rá. Moldován András úgy fogalmazott, hogy Andor a műsor legkedvesebb szélhámosa, míg Balogh Levente folyamatosan azt hangoztatta, hogy a vállalkozó projektje komolytalan.

Bege Áron és Bőhm Zsombor egy már létező céggel érkezett a Cápák elé. A két fiatal vállalkozó digitális platformja forradalmasítja a diákfoglalkoztatást, a további fejlődéshez kerestek befektetőt: 15 millió forintért cserébe 5%-os részesedést kínáltak. András ajánlatát – 7,5 millió forint 10%-ért – a két fiatal vállalkozó visszautasította. Az ellenajánlatukra végül Levente és Petya is 3,5-3,5 százalékos részesedésért 7,5-7,5 millió forinttal szállt be a Quantumba. A két fiatal vállalkozó emellett a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltje, valamint a Telekom Digitálisan Tettrekész Díj nyertese is lett.

Gellén Bettina és Orbán Attila vállalkozásában következmények nélkül lehet törni és zúzni: dühöngőszobájuk fejlesztéséhez keres befektetőt. A kért összegből – 5 millió forint 3% tulajdonrészért – az üzlethelyiség légtechnikáját fejlesztenék, valamint egy modernebb kamerarendszert telepítenének. A Cápák közül Petya látott fantáziát a vállalkozásban, ám 25%-os tulajdonrészt kért volna, amit Bettina és Attila ellenajánlat nélkül visszautasított.

Dalmadi Júlia élelmiszer-futurista, az Ételmentő alapítója kidobásra szánt élelmiszeripari melléktermékeket kutat fel és készít belőlük tápláló és finom élelmiszert. Terméke – a sörgyártás során keletkező sörtörkölyből készített granola – megoldást nyújthat az élelmiszerpazarlásra. 10 millió forintért 15% részesedést kínált a Cápáknak, de ők úgy ítélték meg, hogy az üzleti modell kiforratlan, ezért csak Szabinától kapott egy fél ajánlatot.

Borítókép: RTL Klub

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria