promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: jön a Végső állomás folytatása, ráadásul a Pókember filmek rendezőjétől
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a Végső állomás-széria rajongói, ugyanis a Pókember: Nincs hazaút rendezőjének köszönhetően új életre kel a hátborzongató filmsorozat.

2000-ben mutatták be a már-már kultuszfilmnek számító Végső állomás című horrort, amiben egy srác megálmodja a halálát, amit ennek köszönhetően sikerül végül kikerülnie, de csak utána kezdődik az igazi rettegés: mivel nem lehet csak úgy kijátszani a halált, ezért az utána ered, és addig nem nyugszik, amíg be nem hajtja a tartozást különböző beteg, balesetnek tűnő eszközökkel.

A Végső állomás első része hatalmas siker volt és még négy folytatást kapott, a legutóbbi 2011-ben jött ki. Évek óta pletykálnak egy következő részről, most pedig úgy tűnik, hogy jó úton halad a sokáig halogatott projekt, ráadásul nem akárki tartja majd a kezében a dolgokat.

Bejelentették, hogy a Tom Holland-féle Pókember filmek rendezőjének, Jon Wattsnak az ötlete alapján hamarosan elkészül a Végső állomás 6, amit Guy Busick (Aki bújt, Castle Rock) és Lori Evans Taylor fognak írni, és elvileg az HBO Maxon kerül majd bemutatásra a következő években – a rendező kilétét egyelőre még nem fedték fel.

Jon Watts nemcsak az ötletet adta, hanem producerként is közreműködik, ami nagyon biztató, főleg annak tudatában, hogy a Pókember: Nincs hazaút gigantikus sikere után az volt az első lépése, hogy ebbe belekezdett. A rajongók már hosszú ideje várják a Véső állomás-széria visszatérését, így van miért örülni, hiszen végre ismét elragadhat minket minden idők egyik legérdekesebb, legkegyetlenebb filmsorozatának utánozhatatlan hangulata.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás