promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elbújhat a Squid Game? Beteg, koreai zombis horrorsorozattal támad a Netflix – előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hamarosan érkező Mindannyian halottak vagyunk című horrorsorozatban zombik lepnek el egy iskolát, a diákoknak pedig túl kell élniük valahogy.

Újabb koreai sorozat jön a Netflixre, és ahogy azt a nézők már megszokhatták, ez is elég különlegesnek ígérkezik, hiszen a Mindannyian halottak vagyunk című alkotásban egy kíméletlennek tűnő zombijárvány szabadul el egy középiskolában, így a rettegő diákoknak el kell dönteniük, hogy meddig képesek elmenni azért, hogy valamilyen módon túléljék.

A mindössze 8 részből álló Mindannyian halottak vagyunk január 28-án érkezik a Netflixre, és könnyen lehet, hogy még a Squid Game-et is le fogja nyomni majd a népszerűségi listákról, hiszen ebben a sorozatban bőven lesz vérengzés, akció, feszültség és izgalom.

Lent megtekinthető a várva várt széria magyar feliratos előzetese, amiben láthatjuk, hogy a készítők egyáltalán nem aprózták el a dolgot, ugyanis teljes mértékben átjön a diákok vérfagyasztó félelme és a helyzet elkeserítő kilátástalansága – szóval örülhetnek a zombis horrorok rajongói, mivel minden jel arra utal, hogy egy újabb remek alkotásról van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás