promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs több titok! Kitálalt az RTL Klub
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub máris megerősítette a pletykát.

Szinte még meg sem száradt a tinta az előző anyagunkon, ami arról szól, hogy több budapesti busz-, illetve villamosmegállóban bűnügyi szalagoknak tűnő matricákat találtak, amire az volt írva, hogy január 31-én új napi krimisorozat indul. Rögtön elindult a találgatás, hogy talán az RTL Klub vadonatúj szériájáról, a Hotel Margaretről lehet szó, és most a csatornától meg is érkezett a hivatalos bejelentés.

Január 31-től, 21:10-kor, Hotel Margaret címmel, vadonatúj napi sorozat indul az RTL Klubon, ami a Drága örökösök és a Keresztanyu alkotóinak úgy produkciója lesz. Az új sorozat különlegessége, hogy teljesen saját fejlesztésű, saját forgatókönyvvel és saját gyártásban készült.

A Tihanyban játszódó krimi műfajában is teljesen új színt hoz a hazai sorozatgyártás palettájára, napi krimisorozatra eddig még nem volt példa. A Hotel Margaret egy könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet, melyet készítői nem várt fordulatokkal és humorral fűszereztek meg. A történet szerint egy tihanyi, sikeres influenszernek tartott díjátadón lövés dördül el. Innen indulnak a bonyodalmak.

A korábbi sorozatokból megszeretett színészgárda tagjai mellett újabb, neves művészek is csatlakoztak a forgatásokhoz. A címszerepet Tóth Judit alakítja, további szerepekben láthatjuk majd Őze Áront, Pásztor Virágot, Epres Attilát, Losonczi Katát, Miller Dávidot, Nyári Diát, Szabó Simont, Balázs Andit, Szabó Zsófit, Bede-Fazekas Szabolcsot, Murányi Tündét, Csarnóy Zsuzsát, Harmath Imrét, Szalay Bencét, Schneider Zoltánt, és még sok jeles színészt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás