Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lebukott az RTL Klub! Fény derült a csatorna titkára

Lebukott az RTL Klub! Fény derült a csatorna titkára

Zene, Film & Kultúra

Lebukott az RTL Klub! Fény derült a csatorna titkára

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 09:39

Elindult a visszaszámlálás az RTL Klubnál.

Az RTL Klub hétköznap esti műsorrendjében jelenleg a Keresztanyu, és a Nyerő Páros 1. évadának ismétlése kap helyet, de úgy tűnik, ez hamarosan meg fog változni. A SorozatWiki-hez eljutottak olyan olvasói fotók, amelyek egy-egy budapesti busz-, illetve villamosmegállóban készültek.

Ezeken a fotókon az látszik, hogy a megállókban bűnügyi szalagoknak tűnő matricákat ragasztottak fel, melyeken az áll, hogy

„Új krimisorozat január 31-től...minden hétköznap este”

A portál úgy véli, hogy az RTL Klub ezzel reklámozza vadonatúj napi sorozatát, a Hotel Margaretet, amiről eddig úgy tudtuk, hogy tavasszal fog debütálni. A SorozatWiki arra alapozza a sejtéseit, hogy a Nyerő Páros ismétlése éppen január 28-án fog véget érni, ezért kézenfekvő lenne, ha január 31-től a Keresztanyu után a krimisorozatot vetítené a csatorna.

Persze a matricákon olvasható szöveg nem írja, hogy a szóban forgó széria az RTL Klubon lesz látható, de más csatorna nem is jöhetne szóba, hiszen a TV2 nem indít mostanában új napi sorozatot.

A Hotel Margaret a Keresztanyu alkotóinak új sorozata lesz, amiről Hámori Barbara showrunner korábban azt nyilatkozta, hogy

egy könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet lesz, ami megidézi a Bujtor-filmeket, és az Agatha Christie-regényeket.

Borítókép: RTL Klub