promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hollywood legszebb színészei rejtélyes bűnténybe keverednek – Halál a Níluson előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Halál a Níluson legújabb előzetese, ami egy igazán izgalmas és szórakoztató filmet ígér.

Kenneth Branagh 2017-ben elkészítette a Gyilkosság az Orient expresszen című Agatha Christie regény sztárokkal telezsúfolt filmfeldolgozását, amiben ő maga alakította a zseniális Poirot nyomozót. Az alkotás hatalmas siker lett, így a stúdió berendelte a folytatást, aminek a bemutatóját a járvány miatt már többször is el kellett tolni, de úgy tűnik, hogy hamarosan végre a mozikba kerül az év egyik legvártabb krimije.

A jelen állás szerint február 17-én érkező Halál a Níluson című alkotásban Kenneth Branagh mellett olyan színészek tűnnek fel, mint például Gal Gadot, Armie Hammer, Annette Bening, Letitia Wright, Russell Brand, Rose Leslie vagy a Szexoktatás című Netflixes sorozatból ismert Emma Mackey, akinek ez lesz az első nagyköltségvetésű hollywoodi filmje.

A történet szerint Poirot-nak természetesen ismét meg kell oldania egy rejtélyes bűnesetet, ami nem adja könnyen a válaszait, így felkészülhetünk pár hihetetlen csavarra és izgalomra, miközben szórakozhatunk is egy nagyot – hiszen a rendezői székben ülő Kenneth Branagh erre is figyelt a Halál a Níluson legújabb előzetese alapján, amit itt lehet megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás