promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadtak az Exatlon rajongói, visszasírják Palik Lászlót
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Monoki Lehel végtelenül gyenge, a show elvesztette a lendületét?​

Hétfő este indult el az Exatlon Hungary All Star évada a TV2-n. Az első versenynap szokás szerint a villajátékkal indult, amit egy kemény küzdelem után a Kihívók nyertek meg. Az első adás különlegessége volt, hogy itt leplezték le az új műsorvezetőt, Monoki Lehelt, aki már 20 éve dolgozik sportriporterként.

Úgy tűnik, a nézők már túlzottan hozzászoktak Palik László karcos hangú, fülsüketítő üvöltözéseihez, mert már most visszasírják őt. Tény, hogy mind ez idáig egyedül Palik miatt volt eladható és a maga módján élvezhető az Exatlon Hungary, ugyanis a műsorvezető túltolt játékvezetése tényleg képes volt elhitetni a nézőkkel, hogy ennek a műsornak valóban van tétje és értelme.

Ehhez képest Monoki Lehel játékvezetése sokkal visszafogottabb, és ez ugyan egyeseknek szimpatikusabb, a legtöbben követelik vissza Palik Lászlót. A műsor rajongói csoportjaiban szó szerint fellázadtak a rajongók, mert szerintük Monoki Lehel kevés ehhez a műsorhoz.

„Jól vezeti a műsort, de a Lacival jobb volt.”

„Nekem is nagyon hiányzik Laci. Nincs lendület a műsorban.”

„Nekem is hiányzik, szerintem ez az évad nem olyan jó, mint az eddigi, de függetlenül ettől nézem, mert a játékosokat imádom.”

„A jelenlegi pasi végtelenül gyenge.”

Hozzá kell tenni, hogy ez még csak az első adás volt, Lehelnek is még meg kell szoknia az új helyzetet, és rá kell hangolódnia a műsorra, el kell kapnia a lendületét. Ezen a véleményen vannak azok is, akik a védelmükbe vették a műsorvezetőt.

„Jó lesz ő, csak nem hozzá vagyunk szokva.”

„Tény, hogy Palik Laci másként vezette, őt szoktuk meg, mióta ment a játék. A Lehelt meg kell szoknunk, és neki is még bele kell jönni. Elsőre nem volt rossz szerintem, és adásról adásra jobb lesz.”

„Szerintem Lehel jobb, mint Palik volt, főleg ha bele is fog rázódni. Nekem Palik túl sok volt, már-már élvezhetetlen.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás