promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesz*rozta az Exatlont, mégis visszatért az All Star-ba
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary All Star-ban a műsor egyik legképmutatóbb versenyzője is visszatér, pedig előtte durván leszólta a műsort.

Január 3-án végre elindul az Exatlon Hungary All Star évada a TV2-n. Az elmúlt három év legjobb versenyzői a Végjátékban csapnak össze, ám úgy tűnik, az egyik Kihívó versenyben maradása már az évad elején veszélybe kerül.

A műsor rajongóinak feltűnt, hogy az első adás előzetesében Herczeg-Kis Bálint feje be van kötve, amiből arra következtetnek, hogy a fiatal fiú már az első nap meg fog sérülni. Igaz, ezt a pillanatot csupán a legszemfülesebbek szúrhatják ki rögtön az alábbi videóban, de ha megállítjátok 23 másodpercnél, ti is láthatjátok a bekötött fejű Bálintot a pálya szélén.

A Kihívók csapatában többek között Rozs Gergely, az 1. évad egyik exatlonistája is visszatér, aki mondhatni a legjobb barátja, András ellen vívott párbajt a kiesése előtt. Gergő a műsor után folyamatosan tiltakozott az ellen, hogy valaha is visszatérjen az Exatlon Hungary-be, mi több, rendszeresen szapulta a műsort, most mégis elsők között fogadta el a TV2 felkérését.

Egy kommentelő kérdezte meg tőle korábban, hogy visszatérne-e az Al Star-ba, ha felkérnék, mire Gergő így reagált:

„Mi lenne, ha leakadnátok rólam? Szutyok sz*r médiába úgysem megyek vissza... semmi pozitívum nincs benne! 1 dolog érdekli őket... nekik legyen fasza bárhogy... k*rvára örülnék, ha egyszer s mindenkorra elfelejtene mindenki... sz*r a műsor, sz*rul csinálják... manipulálnak mindenkit”

Úgy tűnik, Gergőnek sokat változott a véleménye az Exatlon Hungary-ről, ugyanis hétfőtől ő is kék mezben fog rohangálni a pályákon. Hogy ezúttal meddig fog eljutni, az majd kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás